Personal training bootcamps bikefitting

Van personal training naar bootcamps tot bikefitting.

Personal Training

Tijdens een intake gesprek luister ik naar jouw verhaal en eventuele struikelpunten en worden er enkele testen afgenomen voor een correcte lichamelijke screening te bekomen. Met deze gegevens ga ik aan de slag om een trainingsprogramma op maat te maken. Door te kiezen voor personal training krijg je een persoonlijke begeleiding en motivatie tijdens het bereiken van jouw doelen. Ik zorg ervoor dat sporten voor jou fun wordt en geef steeds dat duwtje in de rug voor net dat tikkeltje extra te doen.

Bootcamps

Een combinatie van kracht, uithouding, snelheid, lenigheid en doorzettingsvermogen is waar bootcamps voor staat. Het is een workout in groep die je uitdaagt en je uw grenzen aftast, maar waar plezier een belangrijke factor speelt! De bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk, dus laat je niet afschrikken. Bij easyFit&Recovery werken we graag individueel op ieders kunnen om zo voor iedereen een leuke groepsworkout te creëren.

Fitnessformules

Ben je liever zelfstandig bezig? Ook voor persoonlijke programma’s waarmee je zelf aan de slag gaat kan je bij easyFit&Recovery terecht. Net zoals bij de personal training starten we met een intakegesprek en testing. Je krijgt een persoonlijk uitgeschreven programma, met een herevaluatie na 4 weken inbegrepen. Je kan met jouw programma thuis sporten of je neemt een fitness abonnement en train zo begeleidt maar toch zelfstandig bij ons.

Pre- en postnatale training

Ben je zwanger en wil je graag fit blijven gedurende jouw zwangerschap? Of ben je net bevallen en wil je die zwangerschapskilo’s kwijt? Voor ieder van jullie heb ik een antwoord. Met mijn bijkomende opleidingen in de pre- en postnatale help ik jullie verder om jullie goed te blijven voelen op een veilige manier. Geloof me als ik zeg dat stilzitten geen must is voor jou als zwangere of reeds bevallen mama!
(in samenwerking met vroedvrouw Hanne http://www.hetmoederhuis.be/vroedvrouw-hanne-manshoven/

Bedrijfsfitness

Als werkgever wil je het beste uit je werknemers halen. Je wil de beste resultaten, een leuke werkomgeving én een leuke werksfeer creëren. Hoe goed je als werkgever ook je best doet, hangt er toch ook veel af van hoe je werknemers zich voelen in de eerste plaats. Studies hebben aangetoond dat fitte personen op de werkvloer minder werkverzuim vertonen en een beter contact hebben met hun collega’s. Dat zorgt op zijn beurt voor betere resultaten en meer motivatie. Een positieve vicieuze cirkel waarbij ik graag help! Van 1 op 1 training, naar groepstrainingen of teambuildings, ..

Bikefitting

Of je nu een recreatieve of een fervente fietser bent, één ding is zeker. Je moet correct op je fiets zitten om klachten te vermijden. Wie zegt dat zadelklachten erbij horen is verkeerd. Bij een bikefitting gebeurt er een volledige statische én dynamische screening van het lichaam én de fiets. De twee aspecten worden vervolgens biomechanisch aan elkaar aangepast. Je houding wordt geoptimaliseerd én het is de fiets die aan jouw uniek lichaam wordt afgesteld.

Kickboksen

Van Personal training naar Bootcamps tot Bikefitting.