Evi Wauters , Kinesist en Personal trainer in Lubbeek.

Ik ben geboren op 15/03/1991 te Gent. In 2017 studeerde ik af als master in de “Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in de ‘Musculoskeletale revalidatie’ ” aan de UGent. Ik ging nadien direct aan de slag in de groepspraktijk Fysio2b te Linden. Daarnaast werk ik ook halftijds in een zorginstelling. één jaar in St Kamillus en tot op heden in het WZC Vondelhof. In 2018 richtte ik als kinesist en personal trainer in Lubbeek de praktijk “easyFit&Recovery” op.

In de voorbije jaren heb ik via bijkomende opleidingen nog enkele diploma’s en certificaten extra behaald. Waaronder personal training en voeding, pre- en postnatale kinesitherapie, bikefitting, dryneedling/myofasciale therapie.

Sport en het menselijke lichaam zijn twee zaken die mij al altijd hebben geboeid. Het leek mij dan ook niet meer dan logisch om de bovenstaande opleidingen te volgen en ieder van jullie te helpen waar ik kan. Ik geloof heel hard in de meerwaarde van een gezond lichaam op de kwaliteit van het leven. Even hard geloof ik dat iedereen uniek is en daarom de aanpak heel verschillend is. Ik luister naar ieder zijn/haar verhaal en bekom op die manier een persoonlijk programma. Het is een enorme voldoening om jullie bij te staan en te helpen waar ik kan.

easyFit&Recovery startte als een personal training studio en is uitgegroeid tot een praktijk waar kinesitherapie en een gezonde levenstijl samengaat. Het is een praktijk waar je terecht kan voor het verhelpen van je fysieke klachten of net om je fysieke doelen te behalen. Er wordt geluisterd naar je wensen en mogelijkheden om zo de beste samenwerking te vinden die past in jouw leven. Uit ervaring weet ik hoe hectisch het leven soms kan zijn en dat stappen soms moeilijker te zetten zijn dan ze lijken. easyFit&Recovery is een praktijk waar individualisatie the key is.

Bij easyFit&Recovery, Drogenhof 39A 3210 Lubbeek, werken we met een team bestaande uit 2 kinesisten, 3 personal coaches en 1 diëtiste. Ik werk zo snel als mogelijk aan een update van de website. Als je tot die tijd graag am wat meer info wenst dan mag je me steeds contacteren met je vragen.

Sam Verhelpen, Kinesist te Lubbeek

Ik ben geboren op 07/05/1991 in Gent. Ik ben afgestudeerd in 2014 aan de VUB in de afstudeerrichting “kinesitherapie en revalidatiewetenschappen – optie sport”. In 2015 vervolledigde ik een postgraduaatsopleiding “manuele therapie” aan de Ugent. Daarna heb ik ook een opleiding dry needling gevolgd. In mijn vrije tijd ga ik geregeld lopen en muurklimmen en speel ik lacrosse in Bonheiden.

Je kan voornamelijk bij mij terecht met muskuloskeletale aandoeningen (de spieren, de gewrichten, de pezen, de ligamenten en de zenuwen), sportletsels en postoperatieve revalidaties.

Ik vind het belangrijk om tijdens de sessies verder te zoeken naar onderliggende problemen die aan de basis van jouw klachten kunnen liggen om je problemen duurzaam en langdurig op te lossen. Ook tijdens het revalideren van een sportletsel ga ik zo te werk, zodat je honderd procent klaar bent om zonder zorgen en op niveau weer te presteren.

Jem Burke, Personal trainer in Lubbeek

Ik ben Jem, NASM personal trainer, fitness & martial-arts instructeur, vuurartiest en reiziger!Ik heb een passie voor bewegen in al zijn vormen, van vechtsport tot yoga, van fitness tot circus. Ik ben al 17 jaar met sport bezig en geef al 11 jaar les. Ik leg veel focus op techniek, houding en coördinatie.Ik geniet er enorm van om mensen door middel van passie, kennis en old-school ‘afzien’ hun grenzen te doen verleggen!

Klik op één van de onderstaande knoppen voor meer info.